ДРУГA КОНФЕРЕНЦИЈA ЖЕНСКОГ ПРЕДУЗЕТНИШТВА У РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ – ЖЕНЕ У ПОСЛОВНИМ СВИЈЕТУ

Поштовани,

Привредна комора Републике Српске, Министарство индустрије, енергетике и рударства Републике Српске и Републичка агенција за развој МСП организују „ДРУГУ КОНФЕРЕНЦИЈУ ЖЕНСКОГ ПРЕДУЗЕТНИШТВА У РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ-ЖЕНЕ У ПОСЛОВНИМ СВИЈЕТУ“, а која ће бити подржана заједничким програмом Европске Уније, EBRD и Владе Њемачке за локалну самоуправу и економски развој БиХ, EU ProLocal.

Основни циљ конференције је промоција женског предузетништва, охрабрење постојећих и будућих предузетница за нове предузетничке пројекте, те да се кроз размјену искуства унаприједи сарадња жена предузетница у региону.

Програмом конференције је предвиђено одржавање мотивационог предавања, са освртом на проблематику и оснаживање жена у предузетништву, те панел дискусије кроз коју ће се представити искуства предузетница из земље и региона.

У оквиру ове конференције и програма Европске мреже предузетништва одржаће се и билатерални разговори свих регистрованих учесника.

Конференција ће се одржати у ПЕТАК 28. СЕПТЕМБРА 2018. ГОДИНЕ, У АДМИНИСТРАТИВНОМ ЦЕНТРУ ВЛАДЕ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ, ТРГ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ 1, БАЊА ЛУКА СА ПОЧЕТКОМ У 9:00 ЧАСОВА.

Учешће на конференцији је бесплатно, а регистрација учешћа је обавезна. Рок за регистрацију је 25. септембар 2018. године
путем линка: HTTP://WOMENENTREPRENEURSHIP2018.TALKB2B.NET/[1].

Молимо вас да ову информацију прослиједите свим заинтересованим предузетницама у вашој општини/граду.

Такође вас молимо да информацију о овој конференцији објавите на сајту и другим друштвеним  мрежама,  како би била што доступнија заинтересованим предузетницама.

С поштовањем,

Дневни ред конференције – преузми