Начелник Југовић разговарао за директорима „Електродистрибуције“ Пале и овдашњег предузећа „Комунално“


Начелник Општине Пале Бошко Југовић и директори предузећа „Електродистрибуција“ Пале и „Комунално“, Љубомир Мрда и Комо Симовић, закључили су на данашњем састанку да ће у наредном периоду бити предузете конкретне активности у смислу додатног побољшања услуга које пружају ова предузећа, с јасним циљем да крајњи корисници буду још задовољнији.

Начелник Југовић и његови саговорници сложили су се у оцјени да од приступа према корисницима услуга овдашњих предузећа, међу којима се „Комунално“, а посебно „Електродистрибуција“ Пале, издвајају као најважнија на подручју општине Пале, директно зависи и њихово пословање.

-Ту је, објективно, остварен велики напредак и захваљујући добром односу према корисницима предузећа и јесу дошла у позицију да остварују више него добре резултате у раду-речено је током састанка Југовића, Мрде и Симовића.

Директори предузећа нагласили су да су одговоран приступ према обавезама и квалитетно пружање услуга омогућили да се трошкови ставе под контролу, што је, опет, отворило могућност да се стварају нови директни капацитети за инвестирање.

На састанку је истакнута и добра сарадња општинске управе и овдашњих предузећа, те најављено да ће у наредном периоду бити дефинисани важни пројекти на подручју општине Пале, чију реализацију ће активно пратити локална предузећа, али и „Електродистрибуција“ Пале, као велики систем са сједиштем у највећој источносарајевској локалној средини, који покрива подручје тринаест општина у овом дијелу Републике Српске, управља новим производним капацитетима електричне енергије у Месићима и Богатићима, те пружа услугу за више од 60. 000 корисника.