Дружење са просвјетним радницима

Начелник општине Пале Бошко Југовић присуствовао је данас дружењу просвјетних радника из основних школа на подручју општине.
Дружењу су присуствовали и просвјетари са Косова и Метохије који су у пратњи 46 ученика из Општине Штрпце, а који су начелнику Југовићу, у знак захвалности на гостопримству, уручили и пригодан поклон-ручно, у дрвету и посебном техником израђену икону Свете Петке.
Начелник је изразио захвалност гостима са Косова и Метохије, али посебно породицама са Пала које су угостиле малишане и највише допринијели да акција спајања дјеце прерасте и у истинско пријатељство просвјетних радника и општина Пале и Штрпце.
Обраћајући се паљанским просвјетним радницима, Југовић је истакао да овдашње школе увијек могу рачунати на његову и подршку Општине Пале.
-Та подршка је стална, како из буџета општине, тако и са нивоа републичких институција којима кандидујемо пројекте и сматрам да сви заједно можемо бити задовољни учињеним, али и очекивати да и у наредном периоду урадимо доста добрих ствари – поручио је Југовић.