OLIMPIJSKI CENTAR JAHORINA SUTRA NA SAJMU U BEOGRADU

Olimpijski centar “Jahorina” predstaviće svoju ponudu i popuste na međunarodnom sajmu “Ekspozim” koji se sutra otvara u Beogradu, a posjetioci će moći da kupe karte za “Egzit” – prvi festival na snijegu, saopšteno je iz Predstavništva Republike Srpske u Beogradu.

Na sajmu, koji će trajati do 10. decembra, svi zainteresovani posjetioci imaće priliku da uživaju u zimskoj idili i naprave originalne fotografije na štandu “Jahorine”, ali i da ostvare popust od 10 odsto na sve vrste ski-pasova, kao i da prvi kupe karte za “Egzit” – festival na snijegu, koji će biti održan u martu 2018. godine.

U prodaji će biti i različiti promotivni paketi, poput 3=4 i 6=7, a za otvaranje nove skijaške sezone od 14. do 17. decembra svi gosti dobiće tri noćenja u hotelu “Bistrica” i trodnevni ski-pas po cijeni od 99 evra.

Sva četiri dana posjetioce na Jahorini zabavljaće di-džej, koji će ujedno promovisati saradnju Olimpijskog centra “Jahorina” i festivala “Egzit” koji će biti održan u martu iduće godine, za koji su karte u prodaji upravo na “Ekspo zimu”.

Poseban poklon Olimpijskog centra za goste u novogodišnjoj noći biće koncert Željka Joksimovića, ispred hotela “Bistrica” na Jahorini.

Skijanje na Jahorini biće ove godine potpuno drugačije, zahvaljujući brojnim radovima na unapređenju skijaških staza po FIS standardima, vještačkom osnježavanju, vjetroustavima, parking prostorima, ali i mnogim muzičkim koncertima i zabavnim sadržajima, koji su u planu za predstojeću skijašku sezonu.

Izgrađeno je akumulaciono jezero koje će se koristiti i u ljetnoj sezoni za šetnju i boravak u prirodi, kao i dva nova ski-vrtića za djecu, koja će svim početnicima učiniti boravak na Jahorini nezaboravnim.

Zahvaljući tim radovima, Olimpijski centar “Jahorina” je prvi u regionu u nedjelju, 3. decembra otvorio skijašku sezonu i time najavio “Novo lice Jahorine”.

U okviru predstavljanja na ovogodišnjem sajmu “Ekspozim”, u četvrtak, 7. decembra, u 19.00 časova u beogradskom restoranu Savanova /Savsko šetalište/ Beograd/ biće održano “Veče Jahorine u Beogradu”, na kome će biti predstavljeni svi planovi Olimpijskog centra za predstojeću sezonu.