U NOVU GODINU SA ŽELJKOM JOKSIMOVIĆEM


Olimpijski centar “Jahorina” ozvaničio je danas saradnju sa pop pjevačem i kantautorom Željkom Joksimovićem, koji će za sve goste ove planine u novogodišnjoj noći održati besplatan koncert na platou ispred hotela “Bistrica”.

Direktor Olimpijskog centra “Jahorina” Dejan Ljevnaić izjavio je novinarima da mu je zadovoljstvo što će goste Jahorine u novogodišnjoj noći zabavljati jedan od najvećih muzičara sa ovih prostora. 

“Od ove godine Jahorina je konačno u krugu onih koji organizuju spektakularne događaje zabavnog karaktera, a Željkov novogodišnji koncert svakako je jedan od njih”, istakao je Ljevnaić i dodao da se raduje što se turisti iz regiona ponovo okupljaju na Jahorini da bi uživali u planinskom ambijentu, ali i zajedno proslavljali praznike. 

Joksimović je rekao da ga raduje svaki doček Nove godine, a ove godine posebno jer će biti na Jahorini, te obećao sjajan provod svim gostima ove olimpijske planine koji se odluče da dođu na njegov koncert. 

“Volim ovu planinu i drago mi je što je ponuda svake godine kvalitetnija, što se uređuju staze i što je danas i mojim sugrađanima /Beograđanima/ Jahorina destinacija za odmor i skijanje”, dodao je Joksimović. 

Predsjednik Nadzornog odbora Olimpijskog centra “Jahorina” Nedeljko Elek zahvalio je Vladi i predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku, koji su pokrovitelji svih događaja na Jahorini, ali i kompaniji “M:tel”, kao generalnom sponzoru. 

Izvršni direktor za marketing i prodaju kompanije “M:tel” Radmila Bojanić rekla je da joj je drago što će posjetioci Jahorine u sljedeću godinu zakoračiti uz muziku Željka Joksimovića. 

Pored najave za proslavu novogodišnje noći, predstavljen je cjelokupan zabavni sadržaj koji će Olimpijski centar “Jahorina” ponuditi posjetiocima tokom predstojeće 2017/2018- zimske sezone. 

U planu su brojni muzički spektakli tokom cijele sezone, a prvi u nizu predviđen je za svečano otvaranje ski-sezone 14. decembra. 

Potvrđena je i saradnja sa “Egzit” festivalom, najvećim regionalnim organizatorima zabave, koja će po prvi put okupiti ljubitelje dobrog zvuka na snijegu i to od 15. do 18. marta 2018. godine. 

Predstavljene su i novine namijenjene najmlađima, kojima će od ove zime na raspolaganju biti novi ski-vrtići i brojne zabavne trke, a potvrđeno je da su u planu i mnoge sportske manifestacije – FIS takmičenja i test-trke, a 2019. godine i organizacija Olimpijskog festivala mladih /EJOF/.

Srna