GAJIĆ NAJAVIO POMOĆ RAZVOJU ODBOJKAŠKOG SPORTA

Predsjednik Odbojkaškog saveza Srbije Zoran Gajić rekao je da će pomoći razvoju odbojkaškog sporta u Republici Srpskoj i BiH.

Gajić, koji je danas boravio u posjeti načelniku opštine Pale Bošku Jugoviću, istakao je da je obavio mnogo razgovora sa ljudima iz saveza i informisao se kako se može pomoći razvoju odbojkaškog sporta na području ove regije.

On je naglasio da će pomoći razvoju sporta na ovim prostorima kada je riječ o transferima i stručnom znanju, ali i svemu ostalom što budu smatrali da im treba.

“Mi smo se dogovorili da Milutin Popović /predsjednik Odbojaškog saveza BiH/ prenese svim ljudima da resursi Odbojaškog saveza Srbije stoje na raspolaganju odbojci na ovim prostorima”, rekao je Gajić, bivši trener reprezentacija Jugoslavije i Rusije.

On je naveo da postoje dobri uslovi za razvoj odbojaškog sporta na Palama.

“Imamo ambicije da radimo određene događaje i na drugim mjestima u Republici Srpskoj, tako da se nadam da je ovo početak jedne lijepe saradnje”, istakao je Gajić.

Jugović je rekao da će posjeta predsjednika Odbojkaškog saveza Srbije Zorana Gajića Palama za rezultat imati povećanje broja zainteresovanih za odbojku na ovom području.

Jugović je izrazio zadovoljstvo što je ugostio vrhunskog sportskog radnika kao što je Gajić, jer smatra da je to iskorak naprijed za ovu opštinu.

On je istakao da je najbitnije da Gajić prenese iskustva i svoja viđenja u vezi sa organizacijom Balkankog odbojkaškog prvenstva za juniorke koje danas počinje na Pala.

“Ovo će biti jedan od koraka da jednog dana dovedemo neke od jačih reprezentacija koje će baciti novo svjetlo kada je riječ o sportu na Palama”, rekao je Jugović.