Scroll Top

VRTIĆ “BUBAMARA” ISPRATIO MALE MATURANTE

На Палама је вечерас организована међународна манифестација “Растимо уз плес”, којом је испраћена 19. генерација малих матураната дјечијег вртића “Бубамара”.

Заједно са васпитачима и родитељима малишани су припремили једночасовни програм за своју родбину и остале госте, те се опростили од безбрижних дана проведених у овој установи.
Директор вртића “Бубамара” и организатор манифестације Славка Брезо изјавила је да је циљ програма “Растимо уз плес” да се што више дјеце предшколског узраста укључи у редовне плесне активности и кроз плес допринесу њиховом физичком, креативном и социјалном развоју.
“Малишани су заједно са својим родитељима и васпитачима плесали 13 различитих кореографија, у исто вријеме као и њихови вршњаци у седам држава и 94 града”, рекла је Брезо новинарима.
Она је додала да се ова манифестација одржава широм БиХ, Србије и Црне Горе, гдје у исто вријеме плеше око 17.000 малишана.
“Част нам је и задовољство што смо дио једне овакве манифестације. Наредних година наставићемо да плешемо и растемо уз плес”, нагласила је Брезо.
Дјечији центар “Бубамара” у сарадњи са “Дјечијом плесном асоцијацијом” из Београда организовали су ову манифестацију у Спортско-пословном центру “Пеки” на Палама.
“Дјечија плесна асоцијација” из Београда организује овакве дјечије манифестације широм БиХ, Србије и Црне Горе у укупно 94 града, у којима учествује више од 17.200 дјеце.